Αποστολή και Παράδοση

H ομάδα του Morfeo Home έχει εξασφαλίσει την δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα των προϊόντων της μέσω εταιριών courier και μεταφορικής εταιρίας, εντός 3-10 ημερών για παραγγελίες άνω των 15,00€. Για παραγγελίες κάτω των 15,00€ το κόστος μεταφοράς είναι:

Για την ηπειρωτική Ελλάδα 4,00€
Για τη νησιωτική Ελλάδα 4,00€

 

Αποστολές με αντικαταβολή χρεώνονται επιπλέον 2,00€

Η παράδοση γίνεται κατ ‘ οίκον και δεν χρειάζεται η μετάβαση του πελάτη σε τρίτο σημείο για την παραλλαβή κάποιου δέματος. εκτός απο τις δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδος. Η παραλαβή σε δυσπρόσιτες περιοχές με courier όπου δεν υπάρχει κατάστημα της εκάστοτε courier εταιρίας, που εμείς επιλέγουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας. Επίσης σε πολύ ογκώδη πράγματα η αποστολή θα γίνεται μέσω μεταφορικής και θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας (κατόπιν ενημέρωσή σας και αποδοχή σας!).

ΚΥΠΡΟΣ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Για τις παραγγελίες που στέλνονται στη Κύπρο και τα Βαλκάνια τα έξοδα αποστολής είναι 25,00€

Σημείωση: Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει για τη Κύπρο και τα Βαλκάνια. Παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

Στις τιμές που αναφέρονται συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Κατανοούμε την αναγκη των πελατών μας να παραλλάβουν ένα δέμα κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες και για αυτό κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Σε περιπτώσεις όπως:

Παράδοση Σαββάτου,
Πρωινή Παράδοση μέχρι τις 9,30 πμ
Χρονική Δέσμευση ώρας.